Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ξεκίνησαν και οι απαγορεύσεις μετακίνησης οπαδών

Μαζί με την έναρξη της Super League, που έρχεται αυτό το τριήμερο 25, 26 και 27 Αυγούστου, έρχονται και οι απαγορεύσεις μετακίνησης οπαδών. Η… αρχή για τη νέα σεζόν γίνεται με τους οπαδούς του Άρη, στους οποίους απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνησή τους για το ματς της Δευτέρας (21:30) στη Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Σύμφωνα με τα «κίτρινα» ρεπορτάζ, στη σύσκεψη μέτρων τάξης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, η Αστυνομία αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, στην επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η «δίψα» των οπαδών του Άρη ήταν μεγάλη για την αναμέτρηση αυτή, αλλά πλέον υπάρχει για εκείνους… μπλόκο. Κάτι που είναι πιθανό να «αγγίξει» και άλλες ομάδες με πολύ κόσμο πίσω τους, όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, οι οποίοι παίζουν όλοι τους εντός έδρας στην πρεμιέρα. Παρόλα αυτά, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, αν και δεν αποκλείεται να έρθει μια ανάλογη εξέλιξη στη συνέχεια…

localStorage.clear();


Πηγή