Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι άλλοι γύρισαν στη Θεσσαλονίκη, ο Ουάρντα πήγε στην Αθήνα

Ο Αμρ Ουάρντα δεν επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αντίθετα πήρε άδεια από τη διοίκηση και από την Τρίπολη ταξίδεψε για την Αθήνα.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα για τον Ατρόμητο και υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση για να μεταβεί στην Αθήνα και να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ουάρντα έδειχνε ενοχλημένος για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ούτε ως αλλαγή κόντρα στον Αστέρα, την ίδια ώρα που εντείνονται οι φήμες για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει από το ρόστερ, τώρα που θα επιστρέψει ο Πέδρο Ενρίκε. Επισήμως, πάντως, από τον ΠΑΟΚ δεν σχολίαζαν κάτι περισσότερο αναφορικά με την άδεια που πήρε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός.

Ωστόσο ο ίδιος τοποθετήθηκε μέσω των social media, όπου έγραψε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη είτε έπαιξα, είτε δεν έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όλη η ομάδα αύριο έχει ρεπό, όχι μόνο εγώ, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι παίζω γι’ αυτή τη φανέλα. Είτε μείνω, είτε φύγω μια μέρα απλά θέλω όλοι να θυμούνται ότι από την πρώτη μέρα πάλεψα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήμουν μόνος στην Αθήνα και είχα κάποιες δύσκολες προσωπικές στιγμές επειδή παλεύω για τον ΠΑΟΚ, σταματήστε να λέτε κάτι που δεν είναι η αλήθεια, γιατί παίζω για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή