Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Οι αντιδράσεις των παικτών της ΑΕΚ για τον... κίτρινο πυρετό στο Περιστέρι

Οι αντιδράσεις των παικτών της ΑΕΚ για τον… κίτρινο πυρετό στο Περιστέρι

Κεντρικό ζήτημα συζήτησης στην προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ήταν φυσικά το ματς με τον Ατρόμητο. Όχι το γεγονός της νίκης ή της απόδοσης των παικτών της Ένωσης… Αυτό είναι θέμα στο οποίο εστίασε αποκλειστικά ο Μάσιμο Καρέρα στη σύντομη αναφορά και ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του.

Στα αποδυτήρια οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ως κεντρικό θέμα συζήτησης τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και τις κάρτες ρεκόρ που έβγαλε στην Ένωση. Ο αριθμός, συνολικά εννέα, κάτι απίθανο για μια ομάδα που είχε την κατοχή (62% αντί 38%) και που δεν βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο.

Ο Έλντερ Λόπες, βέβαια, ήταν απογοητευμένος και στα όρια του εκνευρισμένου. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όχι μόνο δεν του δόθηκε πέναλτι σε ξεκάθαρη φάση για τον ίδιο, αλλά είδε και κίτρινη κάρτα.

«Δηλαδή, εγώ τώρα θα χάσω ένα ματς για κίτρινη σε αυτή τη φάση; Αλήθεια τώρα;», ρωτούσε ο Πορτογάλος με σκωπτικό ύφος για την κίτρινη που αντίκρισε από τον Σιδηρόπουλο, για να χάσει ένα εκ των ματς με Παναθηναϊκό ή Άρη και εξηγούσε στους συμπαίκτες του για τη φάση του πέναλτι ότι τον βρήκε ξεκάθαρα ο αντίπαλος. Έδειχνε, μάλιστα, σε όλους το σημείο στη γάμπα που τον βρήκε.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν πλάκα με όσους (ελάχιστους) έπαιξαν και δεν είδαν κάρτα, ενώ όλοι αποθέωσαν μια ανάρτηση στα social media που έλεγε: «Κίτρινη και στο πούλμαν της ΑΕΚ επειδή έχει παρκάρει σε στενάκι στο Περιστέρι».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή