Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Οι παίκτες της Γιουβέντους… έσβησαν τον καημό τους με ένα έξαλλο πάρτι»

«Οι παίκτες της Γιουβέντους… έσβησαν τον καημό τους με ένα έξαλλο πάρτι»

Η Γιουβέντους πέρασε χθες και από το Σαν Πάολο με νίκη (1-2) και «αγκάλιασε» τον τίτλο της Seria A για ακόμη μια χρονιά. Πλέον, με το Κύπελλο Ιταλίας να μην αποτελεί στόχο, λόγω του αποκλεισμού από την Αταλάντα, ο σύλλογος του Τορίνο στρέφει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του στο Champions League, όπου καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Η αποστολή αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς αυτό το αποτέλεσμα δίνει λίγες πιθανότητες τους «μπιανκονέρι», τις οποίες δεδομένα θα διεκδικήσουν όσο δεν πάει. Ωστόσο, τη συγκέντρωση από αυτόν τον στόχο ίσως να αποσπάσει ένα δημοσίευμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και το οποίο αναφέρει ότι μετά το ματς στην Ισπανία (ούτε μια εβδομάδα), με την επιστροφή στην Ιταλία, κάποιοι παίκτες έστησαν ένα έξαλλο πάρτι σε ξενοδοχείο στο Πιεμόντε, όπου το «παρών» έδωσαν και 60 αιθέριες υπάρξεις.

Στο περιοδικό «The King», που είναι δημιούργημα του διάσημου Ιταλού παπαράτσι, Φαμπρίτσιο Κορόνα, δημοσιεύονται και συνομιλίες που είχαν τα συγκεκριμένα μοντέλα στα social media για το πάρτι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, μόλις δύο παίκτες της Γιούβε δεν πήγαν. Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκεί, ενώ το όλο σκηνικό φέρεται να είχε διάρκεια σχεδόν μια ημέρα.


Πηγή