Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Οι πρώτες δηλώσεις Πήλιου ως παίκτη της ΑΕΚ: «Τιμή μου που θα δουλέψω με τον Αλμέιδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο 23χρονος Σταύρος Πήλιος, μέχρι πρότινος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο φέρελπις αμυντικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του, η οποία -όπως είπε- είναι μια πρόκληση για αυτόν, ενώ για τον Ματίας Αλμέιδα ανέφερε ότι είναι τιμή που θα συνεργαστεί μαζί του και στο τηλέφωνο του είπε να δουλέψει σκληρά και με πάθος και να μη φοβάται τίποτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πήλιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα PasSports αναφέρθηκε και στον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας ότι είναι η οικογένειά του και το σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε όλα τα χρόνια προς το πρόσωπό του.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Πήλιου

Για το πώς αισθάνεται με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα, αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».

Για τον Ματίας Αλμέιδα και τι του είπε ο Αργεντινός τεχνικός στην επικοινωνία που είχε μαζί του: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ, ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Μου είπε να δουλέψω σκληρά, να έχω πάθος και να μη φοβάμαι τίποτα».

Για τα συναισθήματά του για την ομάδα των Ιωαννίνων: «Ο ΠΑΣ είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί μου έμαθε πώς είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κόσμο, που όλα αυτά τα χρόνια μού έδειξε την αγάπη του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή