Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Οι πρώτες εικόνες στο νοσοκομείο του Τούρκου διαιτητή που ξυλοκοπήθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα [βίντεο]

Σοκαρισμένος είναι ο ποδοσφαιρικός κόσμος από την άγρια επίθεση με γροθιά που δέχθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ Ανκαραγκουτσού και Ρίζεσπορ, στην 1η κατηγορία της Τουρκίας, με αποτέλεσμα την επ’ αόριστον αναβολή των παιχνιδιών.

Οπως αναφέρει η «Daily Mail», το τουρκικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο χάος -σε μια νύχτα που τα ΜΜΕ της χώρας χαρακτήρισαν ως «νύχτα ντροπής»- τη Δευτέρα (11/12), όταν ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κοτσά, εξαπέλυσε την άγρια επίθεση στον διαιτητή Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ μετά την ισοπαλία 1-1 της ομάδας του με την Ρίζεσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα Super Lig.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά, σημειώθηκαν εικόνες πανικού στον αγωνιστικό χώρο, με άλλα άτομα να φαίνεται να επιδίδονται σε άγριες κλωτσιές προς τον πεσμένο διαιτητή, ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατευτεί. Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες και στη συνέχεια, με το μάτι του Μελέρ να έχει πρηστεί από το χτύπημα.

Νοσηλεύεται με τραύματα στο νοσοκομείο ο διαιτητής

Ο Τούρκος διαιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χτυπημένος και μελανιασμένος και φορώντας νάρθηκα στον αυχένα. Οπως φαίνεται στο βίντεο από την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών της χώρας, Αλί Γερλικαγιά, στο νοσοκομείο, ο Μελέρ δεν μπορεί να κουνηθεί καθώς είναι κατάκοιτος στο κρεβάτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, ο διαιτητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης (13/12).

Οι αναφορές από το νοσοκομείο περιγράφουν λεπτομερώς, πώς η αιμορραγία στο αριστερό του μάτι έχει αρχίσει να μειώνεται και το κάταγμα στο μάγουλο που υπέστη θα «επουλωθεί σταδιακά». Τονίστηκε επίσης ότι δεν υπάρχει μόνιμη βλάβη μετά από εξετάσεις στο πρόσωπο.


Πηγή