Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Οι σκέψεις Ουζουνίδη για το ματς στο Άμστερνταμ

Οι ώρες για την επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League μετρούν αντίστροφα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (19:55) η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Άξιαξ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Τα… κουκιά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι μετρημένα, δεδομένων και των απουσιών των Μπακασέτα, Λιβάγια και Λόπες.

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού μοιάζουν δεδομένα, με την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» να ολοκληρώνονται σήμερα. Η ξεκούραση των Οικονόμου, Γαλανόπουλου και Γκάλο από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, δείχνει ότι σίγουρα θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα. Κατά τ’ άλλα, κάποια πρόσωπα δεν αλλάζουν, όπως οι Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Μάνταλος και Πόνσε.

Έτσι, κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπάρκας, ο Μπακάκης θα παίξει ως δεξιός αμυντικός, οι Οικονόμου και Λαμπρόπουλος θα είναι τα δύο στόπερ, με τον Χουλτ αριστερά τους. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλου μοιάζει να έχει «κλειδώσει», όπως και του Γκάλο στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μάνταλο να είναι ξανά στα αριστερά. Όσο για την επίθεση, ο Πόνσε αναμένεται στην κορυφή και ο Κλωναρίδης από πίσω του.

localStorage.clear();


Πηγή