Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της ΑΕΚ στην UEFA για τα επεισόδια με Άγιαξ

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της ΑΕΚ στην UEFA για τα επεισόδια με Άγιαξ

Η διαδικασία της ακρόασης της ΑΕΚ στα γραφεία της UEFA ολοκληρώθηκε και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης, η οποία πιθανότατα θα βγει αύριο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν μία δύσκολη διαδικασία, με το κατηγορητήριο της Ένωσης για τα επεισόδια με τον Άγιαξ να είναι βαρύ. Γι’ αυτό άλλωστε, ο «δικέφαλος», από την πρώτη στιγμή, είχε αντιμετωπίσει την υπόθεση με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή, ετοιμάζοντας με κάθε λεπτομέρεια την υπερασπιστική γραμμή.

Πλέον, στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» αναμένουν την απόφαση της UEFA, η οποία πάντως δεν αναμένεται εντός της ημέρας, αλλά το πιθανότερο αύριο, Παρασκευή (22/02).

Επαναλαμβάνεται πως δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για την τιμωρία που θα επιβληθεί στην Ένωση, καθώς στον πειθαρχικό κώδικα της UEFA υπάρχει όλο το εύρος των αξιόποινων πράξεων και των ποινών που μπορούν να επιβληθούν.

Αυτό που δεδομένα θέλει να αποφύγει η ΑΕΚ, πάντως, είναι ένας αποκλεισμός από την Ευρώπη, κάτι που θα αποτελέσει το χειρότερο σενάριο για τον σύλλογο.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή