Τετάρτη , 29 Μάιος 2024

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-0): LIVE το κρίσιμο ντέρμπι για την προτελευταία αγωνιστική της Super League

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15/5, 20:00), για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ένα ντέρμπι, το οποίο θα καθορίσει πολλά στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει συμπληρώσει πέντε διαδοχικά ματς χωρίς ήττα από τον Ολυμπιακό εντός και εκτός έδρας. Η τελευταία νίκη των «ερυθρολεύκων» για το πρωτάθλημα ήταν στις 12 Μαρτίου 2023 με 1-3 μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες τους επισκέψεις στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2022 με 1-0 και τότε να υπάρχουν χρονικά δύο ισοπαλίες και δύο νίκες της ΑΕΚ.

Στις αναμετρήσεις τους για τη διαδικασία των πλέι οφ με τον τρόπο διεξαγωγής της τελευταίας πενταετίας, υπάρχουν δύο νίκες του Ολυμπιακού ως γηπεδούχου, μια ισοπαλία και μια νίκη της ΑΕΚ, η οποία επετεύχθη στα περσινά πλέι οφ με 3-1.

Μόλις στα τρία από τα δέκα τελευταία τους παιχνίδια έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, τα τέσσερα από αυτά έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα και τα άλλα τρία έχουν ολοκληρωθεί με νίκη του φιλοξενούμενου.

Στις εννέα αναμετρήσεις τους για τα πλέι οφ και στις δύο έδρες, υπάρχουν πέντε νίκες του Ολυμπιακού, δύο της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μέσω του iefimerida.gr:


Πηγή