Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ολυμπιακός – Γουλβς: Ανεπηρέαστοι από κορονοϊό και άδειο Καραϊσκάκη για το πρώτο μεγάλο βήμα οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Γουλβς: Ανεπηρέαστοι από κορονοϊό και άδειο Καραϊσκάκη για το πρώτο μεγάλο βήμα οι Πειραιώτες

Στο άδειο, λόγω κορονοϊού, «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γουλβς (22.00, δωρεάν μετάδοση από το κανάλι YouTube της Cosmote TV) με σκοπό να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους «8» του Europa League.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να αφήσουν για λίγο εκτός όσα συμβαίνουν στον κόσμο με τον κορονοϊό.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο ισχυρός άντρας της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον ιό δεν έχει επηρεάσει την ομάδα, μιας κι όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Έτσι, ο Μαρτίνς κι οι παίκτες του, απόψε σiτς 22.00 στο άδειο Καραϊσκάκης θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «8» του θεσμού και να… τρελάνουν για ακόμη μία φορά τους φίλους της ομάδας τους – έστω κι αν αυτοί είναι σε απόσταση!

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην αποστολή κι ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει σχήμα σε σχηματισμό 4-3-3 με τους:

Σα στο τέρμα και Ομάρ – Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας και τους Μπα – Σεμέδο στα στόπερ. Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι η τριάδα στον άξονα με τους Βαλμπουενά και Μασούρα στα άκρα ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η Γουλβς στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της με την Μπράιτον κατέβασε σχήμα 3-5-2. Με κίπερ τον Πατρίσιο, άμυνα με Μπολί, Σάις και Κόντι, κέντρο με Ντόχερτι, Μουτίνιο, Ντεντόκνερ, Νέβες και Βινάγκρε και δίδυμο επίθεσης τους Ζότα και Χιμένες. Οι πληροφορίες των Άγγλων για το ματς με τον Ολυμπιακό μιλούν για 4-3-3 με βασικό τον Τραορέ και με τον Ποντένσε να έχει αρκετές πιθανότητες για βασικό.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή