Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός: Ελληνικά δημοσιεύματα και ιταλικός Τύπος «στέλνουν» στον Πειραιά τον Γκατούζο

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τον Τζενάρο Γκατούζο και την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως διάφορα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τις οποίες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να κλείσουν έναν νέο… Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, στόχος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, να έρθει κατά τη διάρκεια των πλέι οφ της Super League, να δει ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι, και σε συνεννόηση με τη διοίκηση θα σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα ζητήματα που ενδεχομένως να κρίνουν και το θέμα του νέου τεχνικού είναι η διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν οι Πειραιώτες την επόμενη σεζόν. Όπως γράφει το Φως των Σπορ, οι διοικούντες τον σύλλογο φέρονται να έχουν ξεκινήσει επαφές για να φέρουν άμεσα τον επόμενο προπονητή.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να κοιτάζει και την προοπτική στην Serie A. Ο 45χρονος Ιταλός, που το 2014 είχε περάσει από τον πάγκο του ΟΦΗ, είναι δίχως ομάδα από τις 30 Ιανουαρίου, όταν απολύθηκε από τη Βαλένθια, έχοντας 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Ολυμπιακός: Τα ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν την περίπτωση Γκατούζο

Τα ιταλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν τα ελληνικά ρεπορτάζ πως ο 45χρονος τεχνικός είναι σε επαφές με τους Πειραιώτες. «Έτοιμος να φύγει για την Ελλάδα ο Γκατούζο. Είναι κοντά στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το Tutto Mercato.

«Ο Ολυμπιακός μετά από χρόνια κυριαρχίας είναι τρίτος στο πρωτάθλημα πίσω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η συμφωνία είναι προ των πυλών και αν ολοκληρωθεί θα έχει ισχύ από τη νέα σεζόν», προσθέτει το δημοσίευμα, ενώ αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και σε άλλε Μέσα της χώρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μία σειρά από ονόματα που συνδέονται με τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, όπως του Χοσέ Μπορδαλάς, του Τζέσι Μαρς και του Μαρθελίνο. Επίσης, φέρεται να προτάθηκε και ο Ρούντι Γκαρσία, που τα «έσπασε» με την Αλ Νασρ λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο.


Πηγή