Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ολυμπιακός: Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Πεπ Μπιελ -Συμβόλαιο 5 ετών υπέγραψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός

Την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/09) ο Ολυμπιακός, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5 ετών.

Ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (31/08) κι αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O 26χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής (έχει γενέθλια στις 5 Σεπτεμβρίου) αποτελεί το… κερασάκι στη μεταγραφική τούρτα του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι, όντας ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται ότι θα βοηθήσει πολύ τα πλάνα του προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μπιέλ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με τους “ερυθρόλευκους”.

Στην ομάδα της Δανίας αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2019, με απολογισμό 128 συμμετοχές, 32 γκολ και 28 ασίστ. Την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο πρωτάθλημα της σκανδιναβικής χώρας. Εφέτος σε επτά παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει έξι γκολ και να μοιράσει τρεις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κονστάνθια, τοπική ομάδα της Μαγιόρκα, από όπου μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε η Γιοσετένσε, η δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα και η Αλμουδέβαρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κοπεγχάγη τον είχε αγοράσει από τη Σαραγόσα, με την οποία έδωσε 24 αγώνες, μετρώντας έξι γκολ και τέσσερις ασίστ».


Πηγή