Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

Την «αντίδραση» όλης της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα περιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο (1/5, 17:00) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των play off της Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη Nova για τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», όμως ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να ξαναβρούν άμεσα τον καλό τους αγωνιστικό εαυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς:

  • Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Θα το προσεγγίσουμε ως ένα παιχνίδι που μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι αυτό για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει τελευταία, απέναντι σε μία ομάδα που έχει εξελιχθεί ως την αποκάλυψη του πρωταθλήματος, είναι συνεπής και σταθερή. Σίγουρα θα μας δυσκολεύσει, εμείς πρέπει επειγόντως να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλη συνέπεια, ώστε να κερδίσουμε τους βαθμούς».

  • Για τα προβλήματα τραυματισμών:

«Έχουμε την περίπτωση του Κώστα Μανωλά που πρέπει να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Είναι η μοναδική περίπτωση».

  • Για το αν θα ήθελε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή, μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν θέλουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την στιγμή να βγούμε γρήγορα από αυτήν. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε στο πλευρό μας.

Αυτή την στιγμή διεκδικούμε τον μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς, θέλουμε να παλέψουμε και να νικήσουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα, που θα μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξέρουμε ότι είμαστε σε μία κακή στιγμή, χρειαζόμαστε συσπείρωση. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα. Έχουμε όμως την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τον μεγαλύτερο στόχο και γι’ αυτό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και της ομάδας, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες».


Πηγή