Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ολυμπιακός-Ομόνοια: Να βάλουν τις βάσεις για τα αστέρια οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός-Ομόνοια: Να βάλουν τις βάσεις για τα αστέρια οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 22.00 στο «Καραϊσκάκης» (Cosmote Sports 1) την Ομόνοια στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα play offs του Champions League, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει κοντά στους ομίλους.

Με οδηγό την περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία του, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 22.00 την Ομόνοια, έχοντας στόχο να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει κοντά με την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League για δεύτερη σερί φορά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ανάλογη πορεία με την περσινή, ο Φορτούνης τόνισε ότι σ’ αυτά τα ματς φαβορί δεν υπάρχουν – αν κι  ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ δεν συμφωνεί δίνοντας στους «ερυθρόλευκους» το προβάδισμα για πρόκριση.

Εξάλλου, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ και τον αποκλεισμό των ΟΦΗ, Άρη, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από βαθμούς. Και φυσικά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ανάγκη κι από… ζεστό ρευστό που θα μπει στα ταμεία της σε περίπτωση πρόκρισης. Το πόσα ακριβώς θα πάρουν μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Όσον αφορά στο αποψινό ματς, ο Πορτογάλος κόουτς έδειξε ότι θα επιστρέψει ο Σα κάτω από τα δοκάρια, με τους Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας να είναι στην άμυνα, και τους Καμαρά και Μπουχαλάκη στον άξονα. Ο Φορτούνης θα είναι μπροστά τους, οι Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα του Ελ Αραμπί. Βέβαια, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν κι οι Τζολάκης,  Ραντζέλοβιτς, Εμβιλά και Χασάν.

Η εκτίμηση της 11άδας του Χένινγκ Μπεργκ είναι με Φαμπιάνο στο τέρμα, άμυνα με δεξιά Χουμποτσάν ή Μαυρία, κέντρο άμυνας με Λανγκ και Λούφτνερ και αριστερά τον Λέσιακς. Στο κέντρο οι Βίτορ Γκόμες και Γιόρντι Γκόμεθ με Τιάγκο δεκάρι. Στα δύο άκρα Μποτεάκ και Ασάντε και μπροστά ο Ντούρις. Εάν υπάρξει κάποια έκπληξη αυτή θα έχει να κάνει με πρόσωπα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή