Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ολυμπιακός: Οι τέσσερις στόχοι που έχει πέσει το κύριο βάρος

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει Καρίγιο, παίζει ακόμα του Βινίσιους

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να έχει ψηλά στις προτιμήσεις του για την επίθεση του Ολυμπιακού τον Γκουίντο Καρίγιο ενώ ο Βραζιλιάνος Βινίσιους παραμένει ως επλογή.

Ο 24χρονος Βινίσιους είναι μία επιλογή που έχει πέσει στο τραπέζι από το γραφείο του Μέντες.

Ο Βραζιλιάνος, που ανήκει στη Νάπολι, συνεχίζει να είναι πιο εφικτή λύση για την επίθεση του Ολυμπιακού σε σχέση με τις άλλες που έχουν διαρρεύσει. Πέραν του Βινίσιους όμως –  που πέρυσι ήταν το πρώτο μισό δανεικός στη Ρίο Άβε και μετά στην Μονακό σε μία σεζόν με 36 αγώνες και 16 γκολ με 4 ασίστ – οι Πειραιώτες κοιτάνε μεταξύ άλλων και την αγγλική αγορά για επιθετικό. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να θέλει πολύ τον Γκουίντο Καρίγιο για την γραμμή κρούσης. Θα ήθελε και τον Χασάν ως 2η επιλογή αλλά το θέμα του Αιγύπτιου δεν είναι στην πρώτη γραμμή αυτήν την στιγμή.

Ο Γκουίδο Καρίγιο είχε στην Λεγανές πέρυσι 32 ματς και 6 γκολ και 1 ασίστ. Ο 27χρονος Καρίγιο που ανήκει στην Σαουθάμπτον και συνεχίζει να μην είναι εύκολη οικονομικά περίπτωση, εκτός από αργεντίνικο διαβατήριο και ιταλικό. Η Σαουθάμπτον θα ήθελε να πουλήσει τον Καρίγιο, όμως υπάρχει και η πιθανότητα να δοθεί δανεικός.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή