Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ολυμπιακός: Ο «χρυσός» Φορτούνης και η επιμονή για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Ο «χρυσός» Φορτούνης και η επιμονή για Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την παραμονή του Φορτούνη με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο, έχει κλεισμένο τον Μπρούνο και θα τον ανακοινώσει και επιμένει για τον στόπερ Σεμέδο.

Εδώ και καιρό Ολυμπιακός και Φορτούνης είχαν φανερώσει την διάθεση να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Οι Πειραιώτες μάλιστα θέλοντας να διασφαλίσουν παράλληλα την πλήρη επιβράβευση του Έλληνα διεθνούς μεσοεπιθετικού του έχουν προσφέρει ένα συμβόλαιο, που όμοιό του δεν υπάρχει για οποιονδήποτε άλλον Έλληνα παίκτη.

Ένα συμβόλαιο που δεδομένα θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη. Όπως προκύπτει μάλιστα από μεριάς των ερυθρόλευκων θα είναι το καλύτερο που θα έχει γίνει ποτέ για Έλληνα παίκτη. Εκτός από το θέμα του Φορτούνη όμως ο Ολυμπιακός παράλληλα… τρέχει και άλλα ζητήματα.

Δεν έχει αφήσει την περίπτωση του στόπερ Ρούμπεν Σεμέδο (σ.σ. και παρά τα όσα τόνισε ο εν λόγω στόπερ), παίκτη που θέλει πολύ ο Μαρτίνς και έχει και προσωπική επαφή μαζί του. Βασίζεται μάλιστα και στο ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη ρήτρα για τον παίκτη σε σχέση με το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε μεγάλη πορτογαλική ομάδα και συνεχίζει να προσπαθεί ώστε να κλείσει και τον Σεμέδο αλλά και να τον πλαισιώσει με έναν εκ των Σκρτελ – Βερμάελεν. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένο και τον Μπρούνο και ετοιμάζεται να ανακοινώσει και τον Βραζιλιάνο χαφ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή