Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ανατροπή πλάνου στον Ολυμπιακό, ακυρώνονται οι μεταγραφές

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς και τη νέα σεζόν

Όλα τα στοιχεία εδώ και καιρό συνέκλιναν στο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, όσο περνά ο καιρός και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στον «ερυθρόλευκο» πάγκο όλο και αυξάνονται.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», άριστα ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου πηγαίνει πολύ καλά και από τον σύλλογο βγαίνει μια αισιοδοξία -στα όρια της βεβαιότητας- πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

Παρότι ο Μαρτίνς έχει φιλοδοξίες στην καριέρα του και δεν έχει κρύψει ποτέ πως θα ήθελε να εργαστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, ιδιαιτέρως σε αυτό της Αγγλίας, είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και έχει δεθεί με το κλαμπ και τους ανθρώπους του. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού παρέχονται στον ίδιο, στους συνεργάτες του και φυσικά στους ποδοσφαιριστές, όλων των ειδών τα «εργαλεία» για να κάνουν τη δουλειά τους.


Πηγή