Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ολυμπιακός: Mονόδρομος η νίκη απόψε με Φράιμπουργκ για το Europa League

Τον «διακόπτη» θα προσπαθήσει να γυρίσει απόψε ο Ολυμπιακός (19:45, Cosmote Sports2), όπου υποδέχται την Φράιμπουργκ στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την «ψυχρουλουσία» που δέχθηκε με γκολ στο 90’+3′ από τη Ναντ στη Γαλλία στην πρεμιέρα των ομίλων, αλλά και το «στραβοπάτημα» στο πρωτάθλημα με τον Βόλο (1-1), ψάχνει πάση θυσία τους πρώτους βαθμούς του προκειμένου να αποκτήσει ψυχολογική ανάταση, αλλά και να διώξει από πάνω του την πίεση που δέχθηκε με το «καλημέρα» στην ερωπαϊκή διοργάνωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, ο αποψινός αγώνας είναι κομβικής σημασίας, καθώς τα πράγματα στον όμιλο είναι περίπλοκα, και με πιθανή νίκη της γερμανικής ομάδας θα γίνουν ακόμη περισσότερο, καθώς θα απομακρυνθεί από τους ερυθρόλευκους. Υπενθυμίζεταιο, ότι η 2η στην βαθμολογία της Bundesliga Φράιμπουργκ, είχε επικρατήσει 2-1 της Καραμπάγκ στην πρεμιέρα.

Χωρίς Χουάνγκ και Βαλμπουενά

Την ίδια στιγμή, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ, ωστόσο τόνισε πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, δεν θα έχει -για ακόμη ένα ματς- στη διάθεσή του τον Ινμπόμ Χουάνγκ, αλλά ούτε και τον Ματιέ Βαλμπουενά που αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τον Βόλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σκεφτεί και το 4-3-3 (με τη Ναντ είχε ξεκινήσει με τρεις στόπερ) και ότι έχει στο μυαλό του τον Άβιλα ή τον Ρέτσο για το αριστερό άκρο της άμυνάς του με δεδομένη την εικόνα του Ρέαμπτσιουκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ανασυνταχθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά, και αυτό φαίνεται άλλωστε και από την χθεσινή είδηση για τη μεταγραφή-«βόμβα» του Χάμες Ροντίγκεζ στους ερυθρόλευκους που αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και όπως φαίνεται προβάρει τα ερυθρόλευκα.


Πηγή