Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ομάδα έβγαλε τους παίκτες της σε δείπνο και αυτό κατέληξε σε πανωλεθρία

Ομάδα έβγαλε τους παίκτες της σε δείπνο και αυτό κατέληξε σε πανωλεθρία

Τα οικογενειακά δείπνα των ομάδων είναι κάτι συνηθισμένο, τα οποία «επιστρατεύουν» συχνά-πυκνά οι διοικήσεις τους, με στόχο να ενισχύσουν το οικογενειακό κλίμα μεταξύ παικτών και τεχνικών επιτελείων. Ωστόσο, στην περίπτωση της Ντέρμπι Κάουντι, η ιδέα αυτή μάλλον τους βγήκε… ξινή.

Κάποιοι από τους παίκτες φαίνεται ότι τα έτσουξαν λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα η κίνηση συσπείρωσης να εξελιχθεί σε πανωλεθρία. Τρεις παίκτες ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, μεταξύ των οποίων και ο Ρίτσαρντ Κίοχ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και να μένει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, ενώ άγνωστος παραμένει ο χρόνος απουσίας των Τομ Λόρενς, Μέισον Μπένετ.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο πολυτελή οχήματα, τα οποία οδηγούσαν οι Λόρενς και Μπένετ, με τον σύλλογο να σημειώνει: «Ένα μικρό γκρουπ παικτών, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού μας, συνέχισε να πίνει το βράδυ. Έπρεπε να γνωρίζουν πότε να σταματήσουν, αλλά και να επιλέξουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους με τα αυτοκίνητα που είχε προνοήσει ο σύλλογος να υπάρχουν, ωστόσο επέλεξαν να μείνουν έξω έως αργά».

Παρόλα αυτά, από τον αγγλικό σύλλογο τόνιζαν πως «οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για τις πράξεις τους, αλλά θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση μας κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης τους και μέχρι την επιστροφή τους στην ομάδα μας».

Στους δύο που φαίνεται ότι ήταν οι οδηγοί των οχημάτων που τράκαραν, απαγγέλθηκαν ήδη κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και στις 15 Οκτωβρίου θα περάσουν από δίκη, όπως σημειώνει το NBC.

Η Ντέρμπι Κάουντι έχει υψηλές προσδοκίες για την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο το ξεκίνημα στην Championship δεν είναι αυτό που θα ήθελαν άπαντες στην ομάδα, στις τάξεις της οποίας προστίθεται από τον προσεχή Ιανουάριο ο Γουέιν Ρούνεϊ, που θα έχει έναν σύνθετο ρόλο.


Πηγή