Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ομάρ: Επιτέλους βρίσκω ξανά τον εαυτό μου

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ στη Νορβηγία έδειξε το πόσο καλά νιώθει φέτος με τον εαυτό του και στην ομάδα του Ολυμπιακού…

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας στο NTB επισήμανε για:

Τα προβλήματα τραυματισμών που είχε: Πάντα υπήρχε κάτι. Εάν ρωτήσεις άλλους παίκτες θα σου πουν το πως ξεκινάς μία χρονιά είναι πολύ βασικό. Εγώ έχανα ρυθμό και ματς με τα προβλήματα που είχα. Δεν γίνεσαι ποτέ αυτό που θέλεις έτσι. Όταν νιώθεις κάπως πιο καλά και σου βγαίνουν προβλήματα σε αφήνουν πίσω. Τώρα πραγματικά είμαι καλά. Επιτέλους βρίσκω ξανά τον εαυτό μου!

Την συνέχεια: Ελπίζω να συνεχίσω την χρονιά όπως ξεκίνησε. Έχω να δώσω πολλά και έχω αφήσει πίσω μου τα προβλήματα που είχα με τραυματισμούς. Τώρα νιώθω πολύ καλά.

Το πως έχει διαφοροποιήσει την προσέγγισή του στην προετοιμασία: Δουλεύω πιο καλά στην αποτροπή τραυματισμών. Είχα ατυχίες. Τώρα δουλεύω πιο σωστά και καλά στην προετοιμασία. Με περισσότερο και πιο ειδικό πρόγραμμα πριν το κυρίως σκέλος της προπόνησης. Επίσης κάνω και πιο καλές φυσιοθεραπείες και αποθεραπείες στην ομάδα που σου παρέχει τα πάντα. Έχω γίνει πιο… σοφός και ώριμος με το σώμα μου. Έχω τον γυμναστή μου και το staff μου στην ομάδα που τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Κάνουν ότι χρειάζεται για να είναι το σώμα μου πολύ καλά. Ο καλός Ομάρ έχει γυρίσει. Είναι εδώ.

Το τι περιμένει από την φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό: Περιμένω πολλά από την φετινή μας χρονιά. Έχουμε πιο καλή ώθηση σε σχέση με πέρυσι. Έχουν γίνει πολλές και καλές αλλαγές. Η ομάδα δείχνει πολύ καλή και φαίνεται αυτό από το ξεκίνημα της σεζόν που έχουμε μπει πολύ καλά. Ο στόχος είναι εκτός από το πρωτάθλημα να πάμε καλά και στην Ευρώπη.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή