Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ουζουνίδης: Για να προχωρήσεις στην Ευρώπη πρέπει να αποκλείσεις πολύ δυνατές ομάδες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ, εστιάζοντας περισσότερο στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του ώστε να καταφέρει να προκριθεί στα Play Off του Champions League

O προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στο aekfc.gr σχολίασε:

«Οι πιθανοί αντίπαλοι μας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ομάδες πολύ γνωστές στην Ευρώπη. H Σέλτικ είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Σκωτίας και μία ομάδα με παίκτες αξίας που έχουν εμπειρία από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Είναι μία ομάδα που αρχίζει το πρωτάθλημα της στις 4 Aυγούστου ενώ μπαίνει πριν από μας στις μάχες του Champions League, γεγονός που την υποχρεώνει να είναι πολύ έτοιμη αυτή την εποχή.

H Ρόζενμποργκ είναι μία ομάδα με επίσης μεγάλη διαδρομή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με πολλές συμμετοχές κατά το παρελθόν σε ομίλους Champions League και δεν μπορείς ποτέ να την αγνοείς. Είναι πρωταθλήτρια Νορβηγίας τα τελευταία χρόνια ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή την εποχή το πρωτάθλημά της βρίσκεται στα μισά του και αυτό σημαίνει οτι η Ρόζενμποργκ είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Θα παρακολουθήσουμε τους δύο αγώνες για τα προκριματικά του Champions League ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες και θα διαμορφώσουμε πολύ πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα για την κατάσταση και τη δυναμικότητά τους.

Βέβαια, σε αυτό το επίπεδο ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και ότι θα πρέπει και εμείς να δείξουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας, ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Για να προχωρήσεις στην Ευρώπη, θα πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να αποκλείσεις και πολύ δυνατούς αντιπάλους».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή