Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΟΦΗ: Εντυπωσιακή πρόταση γάμου του Πασαλίδη στην αγαπημένη του -Με τη βοήθεια ενός… δύτη στο Ενυδρείο Κρήτης

Το μεγάλο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του Αναστασία, αποφάσισε να κάνει ο αμυντικός του ΟΦΗ, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, τής ζήτησε να τον παντρευτεί στο Ενυδρείο Κρήτης μπροστά σε όλους οσους βρίσκονταν εκεί.

Γονάτισε για να προσφέρει στη σύντροφό του το δαχτυλίδι, ενώ ένας δύτης κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε: «Σ’ αγαπώ όσο το απέραντο γαλάζιο των ωκεανών. Θέλω να ζήσουμε μαζί για πάντα. Αναστασία αγάπη μου, θα με παντρευτείς;» με τη… μέλλουσα νύφη να λέει το μεγάλο «ναι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση του Ενυδρείου Κρήτης:

«Σ’ αγαπώ όσο το απέραντο γαλάζιο των ωκεανών. Θέλω να ζήσουμε μαζί για πάντα. Αναστασία αγάπη μου, θα με παντρευτείς; Με αυτά τα λόγια και με τη βοήθεια ενός δύτη, ο Τριαντάφυλλος πραγματοποίησε μία πολύ ξεχωριστή #πρόταση #γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, μέσα στον ατμοσφαιρικό χώρο του Ενυδρείου Κρήτης!

Για μία ακόμη φορά, είχαμε τη χαρά να ζήσουμε μία τόσο ρομαντική στιγμή δυο ερωτευμένων νέων μέσα στους χώρους του CRETAquarium.

Η Αναστασία είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ, χαρίζοντας σε όλους μας, αλλά πολύ περισσότερο στον αγαπημένο της, χαμόγελα ευτυχίας και συγκίνηση. Ευχόμαστε στους φίλους μας να ζήσουν μία ζωή γεμάτη αγάπη και πολλές όμορφες εκπλήξεις», ανέφερε στην ανάρτησή το τιμ του CRETAquarium.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή