Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε δωρεά 5.000 μάσκες στο νοσοκομείο της πόλης

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε δωρεά 5.000 μάσκες στο νοσοκομείο της πόλης

Στη δωρεά 5.000 μασκών αυξημένης προστασίας στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, προχώρησε η ομάδα του Αστέρα.

Σε συνεργασία με την ιταλική εταιρία Macron, η ομάδα της Τρίπολης προχώρησε σε αυτή την κίνηση θέλοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη κατά του κορονοϊού.

«Κοινή δράση ζωτικής σημασίας από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την ιταλική εταιρία MACRON. Ο ελληνικός σύλλογος και η εταιρία που τον προμηθεύει με αθλητικό υλικό ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του Covid-19 σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την ανθρωπότητα.

Η δωρεά 5.000 μασκών αυξημένης προστασίας τύπου KN95/FFP2 στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης είναι η ελάχιστη βοήθεια στους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν μάχη κατά της πανδημίας.

Η εταιρία MACRON από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια προστασίας από τον κορονοϊό, προσφέροντας υγειονομικό υλικό σε νοσοκομεία της Ιταλίας, αλλά και ξεκινώντας τον αγώνα “Stop Covid-19 / Macron #noicisiamo”, τροποποιώντας ακόμη και το λογότυπό της! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η ιταλική εταιρία αποδεικνύουν ότι η συνεργασία τους εκτός από επαγγελματική είναι και πολυεπίπεδη και πως η προσφορά τους ξεπερνά το καθαρά αθλητικό πλαίσιο, αγγίζοντας το ανθρώπινο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.


Πηγή