Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα παλιά του λημέρια: Εμφανίστηκε στον Βύρωνα και οι πιτσιρικάδες «τρελάθηκαν» [βίντεο]

Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του πλανήτη Γιάννης Αντετοκούνμπο και συγκεκριμένα σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια, την ταβέρνα «Τζίμης» στον Βύρωνα.

Ο «Greak Freak» βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, στο κενό που έχει από τις αθλητικές του υποχρεώσεις και όπως πάντα, επσικέπτεται τα αγαπημένα του μέρη και μαγαζιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοφιλής πάικτης των Μπακς όποτε βρίσκεται στην Αθήνα περνάει από το αγαπημένο του ταβερνάκι «Τζίμης» στον Βύρωνα, ώστε να απολαύσει καλό φαγητό με συγγενείς και φίλους.

Όπως θα δείτε και σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, πιτσιρικάδες με τα κινητά στο χέρι έχουν πάρει από πίσω τον Γιάννη δείχνοντας την αγάπη τους στο πρόσωπό του με τον ίδιο να φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια.

Χθες Κυριακή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την τρίτη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, για το πρωτάθλημα της Basket League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την αντίδραση του κόσμου την στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει την εμφάνισή του στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα.


Πηγή