Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Ο διαιτητής που προκάλεσε το χάος στο Παρί - Μπασακσεχίρ δηλώνει: Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι δεν είμαι ρατσιστής

Ο διαιτητής που προκάλεσε το χάος στο Παρί – Μπασακσεχίρ δηλώνει: Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι δεν είμαι ρατσιστής

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μετά την οριστική διακοπή του χθεσινοβραδινού αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετά τη ρατσιστική επίθεση του τέταρτου διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτέσκου, στον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιέρ Γουεμπό.

Μετά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων από τον αγωνιστικό χώρο προς ένδειξη διαμαρτυρίας, η UEFA αποφάσισε το ματς να μην συνεχιστεί και θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στις 19:55. Έτσι, μετά από όλα αυτά, ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε να διευθύνει τη συνέχιση του αγώνα. Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έδειξε με την απόφαση που πήρε πως κάθε άλλο παρά παρεξήγηση ή υπερβολή ήταν αυτό που συνέβη στο γήπεδο.

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω του, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, ο Κολτέσκου αποφάσισε να κάνει το πρώτο του σχόλιο για όσα έγιναν χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ρουμανική ιστοσελίδα Prosport, ο ρέφερι του περίφημου (πλέον) αγώνα, μιλώντας σε φίλους του φέρεται να τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι ρατσιστής.

«Προσπαθώ να είμαι εντάξει. Δεν πρόκειται να διαβάσω καμία ιστοσελίδα αυτές τις ημέρες. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πολύ καλά ότι δεν είμαι ρατσιστής. Ελπίζω τουλάχιστον αυτό…», σχολίασε ο διεθνής διαιτητής, σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο.


Πηγή