Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Αλβανίας που μπορεί να παίξει για την Ελλάδα

Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Αλβανίας που μπορεί να παίξει για την Ελλάδα

Μπορεί να έχει αγωνιστεί με την Κ21 της Αλβανίας, αλλά ο ίδιος είναι γεννηθείς στην Αθήνα και διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, σε επίπεδο Ανδρών, να φορέσει τα γαλανόλευκα και όχι τα μελανέρυθρα της γειτονικής χώρας.

Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου, το οποίον ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει τσεκάρει και δεν αποκλείεται να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτό ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην εκπομπή «Total Football» του Open.

«Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος (Μπασινάς).

Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί. Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν», ανέφερε σχετικά ο εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδας.

Με τον Άγγελο Μπασινά να αναφέρει από την πλευρά του: «Είναι μια περίπτωση ενδιαφέρουσα. Είμαστε σε επαφή και με τον ποδοσφαιριστή και με τον μάνατζερ του. Είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω πως μέσα στην εβδομάδα μπορεί να έχουμε τελειώσει και με τη θέληση του ποδοσφαιριστή να είναι κοντά στην Εθνική Ελλάδος. Το έχουμε συζητήσει εδώ και καιρό και δεν χρειάζεται να κρύβουμε κάτι. Έτσι είναι η πραγματικότητα».


Πηγή