Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο διεθνής Ολλανδός εξτρέμ που θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο διεθνής Ολλανδός εξτρέμ που θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται να βρίσκεται ένας διεθνής Ολλανδός εξτρέμ που αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα.

Το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο Ζερεμέιν Λενς θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τους «μαυραετούς» της Κωνσταντινούπολης, καθώς «δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που είχαν στο πρόσωπό του, ενώ το συμβόλαιό του περιλαμβάνει απολαβές 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως» και λήγει το 2022.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Fanatik, έχει στα χέρια του προτάσεις από τον νταμπλούχο Ελλάδας και τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Λενς ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άγιαξ, πήγε στην Άλκμααρ, στη Ναϊμέγκεν και μετά στην Αϊντχόφεν όπου ανέβασε τις «μετοχές» του. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Σάντερλαντ για λογαριασμό της τοπικής ομάδας, στο Κίεβο για την Ντιναμό και πέρασε από τη Φενέρμπαχτσε πριν καταλήξει στην Μπεσίκτας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Τουρκία ο 31 ετών ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 37 αγώνες με τους «μαυραετούς», έχοντας 5 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του.


Πηγή