Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο δρόμος για Νεϊμάρ ανοίγει, η Ρεάλ καραδοκεί

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Φερναντέζ, εμφανίστηκε προ δύο ημερών κατηγορηματικός ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα και τη νέα σεζόν. Όμως, σήμερα από την Ισπανία έρχονται… να τον αμφισβητήσουν, καθώς η εκπομπή «El Transistor» του ραδιοφωνικού σταθμού Onda Cero, επικαλείται πηγές από το Κατάρ, που αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακλόνητος στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί δεν θα διαπραγματευτεί σε καμία περίπτωση μόνο την πώληση του Κιλιάν Μπαπέ. Έτσι, δεν θα ήταν αρνητικός στο να ανοίξει την πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα «γκαλάκτικος», με τον Βραζιλιάνο σε κεντρικό ρόλο.

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ υπάρχει και ένας αστερίσκος. Πως οτιδήποτε αποφασιστεί, θα πρέπει να έχει και τη συγκατάθεση του κόουτς των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ. Με άλλα λόγια, οι πρωταθλητές Ευρώπης παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» όταν τους δοθεί ευκαιρία.

Επίσης, στο ρεπορτάζ αναφέρεται και το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα ως πιθανός μεταγραφικός στόχος των Μαδριλένων.

localStorage.clear();


Πηγή