Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο εθισμός με τα video games «διώχνει» τον Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα

«Πονοκέφαλο» απέκτησαν άπαντες στην Μπαρτσελόνα με τη συμπεριφορά του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος κάνει… τα πάντα για να μην κερδίζει την εκτίμηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έτσι, μια μεταγραφή 100 εκατ. ευρώ για τους Καταλανούς, κινδυνεύει σοβαρά να «καεί».

Ο νεαρός Γάλλος θεωρείται -και όχι άδικα- ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, ωστόσο έχει να παρουσιάσει μόνο εκλάμψεις και δεν έχει μπορέσει να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση των «μπλαουγκράνα» και οι άνθρωποι του συλλόγου αδυνατούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπέτις. Σύμφωνα με την AS, ο παίκτης άργησε να ξυπνήσει, επειδή έπαιζε όλο το βράδυ με φίλους του video games.

Όλο αυτό το σκηνικό έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους επιτελείς της Μπαρτσελόνα, ενώ όπως αναφέρει η «Sport», η διοίκηση προσπαθεί να πείσει τον Ντεμπελέ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, διότι αν δεν το κάνει, θα δει την πόρτα της εξόδου.

Όλο αυτό το σκηνικό, για το οποίο κάθε μέρα προστίθενται όλο και περισσότερα επεισόδια, έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησης του Γάλλου επιθετικού, με αντίτιμο 100 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η Μπάρτσα.

localStorage.clear();


Πηγή