Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Ικάρντι «έπιασε» τον Βιέρι

Η Ίντερ συνεχίζει ένα δυναμικό σερί σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα και από τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της ΣΠΑΛ. Πρωταγωνιστής σε αυτό είναι ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος «έπιασε» μια θρυλική μορφή του συλλόγου στα γκολ που έχει σημειώσει στη Serie A.

Με τα δύο γκολ του χθες, ο Αργεντινός άσος έφτασε τα 103 με τη νερατζούρα φανέλα σε 165 εμφανίσεις, όσα είχε και ο Κρίστιαν Βιέρι σε 143 αγώνες. Με άλλα λόγια, ο καπιτάνο της ομάδας είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον «Μπόμπο» στα προσεχή ματς.

Ένα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία αφορά το ότι τα 16 από αυτά τα τέρματα του Ικάρντι έχουν έρθει από ασίστ του Πέρισιτς, ενώ στην Ίντερ δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση ενός άλλου Κριάτη, του Λούκα Μόντριτς, τον οποίον ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2018 βάσει των Best FIFA Football Awards θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή της ομάδας, Χουλέν Λοπετέγκι. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ξεκινήσει τέσσερα ματς της σεζόν από τον πάγκο, κάτι που του δημιουργεί… τάσεις φυγής.

localStorage.clear();


Πηγή