Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Κιάνου Ριβς ετοιμάζει σειρά τεσσάρων επεισοδίων για τη Formula 1

Ο Κιάνου Ριβς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην πρόεδρο της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, για μια μεγάλη συνέντευξη που αφορά στη Formula 1.

Ο διάσημος Καναδός ηθοποιός ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά τεσσάρων επεισοδίων, παραγωγής του North One, που θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2023 στο Disney+ και στην οποία θα δώσει όλες τις συνεντεύξεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία-ντοκουμέντο είναι αφιερωμένη στον κόσμο της F1 και τους «Κόκκινους» της Ferrari. Ο Ριβς ήθελε επίσης να μάθει για το «Italo-phenomenon», την ιστορία του πρώτου ιδιωτικού τρένου υψηλής ταχύτητας στον κόσμο.

Πού θα επικεντρωθεί η σειρά του Κιάνου Ριβς για τη Formula 1

Η σειρά θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην έξοδο της Honda από τη Formula 1 το 2008 και στην άνοδο της ομάδας Μπράουν, με την επιτυχία που σημειώθηκε το 2009.

Εκτός από τον Ρος Μπράουν, συνεντεύξεις θα παραχωρήσουν επίσης κι άλλοι πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, όπως οι Τζένσον Μπάτον, Ρούμπενς Μπαρικέλο, Νικ Φράι και ο Μπέρνι Έκλστοουν.

Ακόμη, πολλά μέλη του προσωπικού εκείνης της εποχής, όπως μηχανικοί, δημοσιογράφοι, οδηγοί και διευθυντές ομάδων F1, καθώς και ο πρώην νομικός επικεφαλής της FIA.


Πηγή