Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο «κλώνος» του Ραχίμ Στέρλινγκ στο προσκήνιο για ΑΕΚ

H AEK αναζητά έναν παίκτη για τα πλάγια και ο 22χρονος παίκτης της Νιούκαστλ, Ρολάντο Άαρονς, φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με την αγγλική ομάδα για τον νεαρό αριστεροπόδαρο άσο, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα, αλλά από τα πέντε του χρόνια ζει στην Αγγλία, την οποία έχει εκπροσωπήσει και σε επίπεδο Κ20.

Ο 22χρονος, είχε τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός από το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2016-17 και έτσι πέρσι μετά από μόλις 4 συμμετοχές με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στην Πρέμιερ Λιγκ, παραχωρήθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Κιέβο, που όμως δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Παίζει πάνω στην γραμμή, κυρίως στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά με ανάποδο πόδι, με πολλούς να τον συγκρίνουν με τον επίσης τζαμαϊκανής καταγωγής, Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

Πάντως, μειονέκτημα αποτελεί ο εκρηκτικός χαρακτήρας του, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι τον περασμένο Μάιο καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας για καυγά σε νυχτερινό κέντρο.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή