Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Λούις Σάλσες μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα

Εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές υπήρξαν στην περίπτωση του Μάκι Λούις Σάλσες, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται εκτός πλάνων του Απόλλωνα Σμύρνης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο παίκτης αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, όμως η αρμόδια επιτροπή της Super League αποφάνθηκε διαφορετικά.

Ο Αργεντινός χαφ είχε προσφύγει σε αυτή και η υπόθεσή του εκδικάστηκε, δικαιώνοντας τον 23χρονο, ο οποίος προσκόμισε στις Αρχές όλες τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Το παρών στην εκδίκαση έδωσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο άνθρωπος που τον βοηθά στη χώρα μας, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, αλλά και η νομική του εκπρόσωπος, Άσπα Σουλούκου.

Όπως αποφάνθηκε η επιτροπή, ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να παίξει ποδόσφαιρο, καθώς προσκόμισε τα αποτελέσματα των εξονυχιστικών εξετάσεων που υποβλήθηκε, οι οποίες ήταν «καθαρές» και δεν υποδείκνυαν πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έτσι, στη Ριζούπολη καλούνται να τον εντάξουν εκ νέου στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ η ουσία είναι πως ο Σάλσες μπορεί να συνεχίσει κανονικά την επαγγελματική του καριέρα στα γήπεδα.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή