Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Μέσι βάζει «φρένο» στα σενάρια για Σαουδική Αραβία -Τι αποκάλυψε για το μέλλον του στην Ίντερ Μαϊάμι

Εκφράζοντας την επιθυμία του να περάσει τις διακοπές στο σπίτι με την οικογένειά του, ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε πως δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει στο προσεχές μεταγραφικό «παράθυρο» απ’ την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Μέσι έχει ένα γκολ και δύο ασίστ σε πέντε αγώνες της κανονικής περιόδου του MLS (σε 3 συνμετοχές ως βασικός) από τότε που πήγε στο Μαϊάμι. Σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει 11 γκολ και 8 ασίστ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσι: Έβαλε φρένο στα σενάρια για Σαουδική Αραβία -Ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει από το MLS

Τις προηγούμενες ημέρες ο Μέσι «συνδέθηκε» ξανά με μία πιθανή μετακίνηση στη Σαουδική Πρωταθλήτρια ή μια πιθανή επιστροφή στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Εντούτοις, ο μόνος αγώνας συλλόγου που έχει στο μυαλό του ο Μέσι στο άμεσο μέλλον είναι η Ίντερ Μαϊάμι και το σαββατιάτικο (21/10) παιχνίδι της με τη Σάρλοτ.

«Θα προπονηθώ, θα παίξω τον επερχόμενο αγώνα μας και θα προσπαθήσω να φτάσω εδώ στην Εθνική Ομάδας την καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον Νοέμβριο», είπε ο Μέσι στα ισπανικά αμέσως μετά τη νίκη της Αργεντινής επί του Περού με 2-0.

«Μετά από αυτό, θα απολαύσω τις διακοπές στην Αργεντινή. Είναι η πρώτη φορά που θα έχω περισσότερες διακοπές τον Δεκέμβριο, με διακοπές, με ηρεμία, με τους ανθρώπους μου» ανέφερε ο Αργεντίνος σταρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον Ιανουάριο, θα επιστρέψω (στο Μαϊάμι) ξανά για την προετοιμασία. Για να ξεκινήσω από το μηδέν και να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα όπως πάντα. Είναι κρίμα, το γεγονός πως το Μαϊάμι δεν μπήκε στα play off παρά την καλή προσπάθεια που κάναμε. Φτάσαμε πολύ κοντά» τόνισε ο ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας.

«Έχασα τα τελευταία παιχνίδια και είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Ο Ιούλιος ήταν πολύ δύσκολος για εμάς. Παίζαμε κάθε τρεις μέρες, ταξιδεύαμε. Αλλά κερδίσαμε ένα τουρνουά, που είναι σημαντικό για τον σύλλογο και για αυτό που έρχεται του χρόνου» κατέληξε ο Λιονέλ Μέσι.


Πηγή