Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Ο Μακέντα «βλέπει» Γιουβέντους για το Champions League

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Γιουνάιτεντ και αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Περιμένω ένα σκληρό και ποιοτικό παιχνίδι. Η Γιουβέντους είναι ανώτερη, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε:

Για την ανωτερότητα της Γιουβέντους: «Η Γιουβέντους έχει χτίσει νοοτροπία νικήτριας έχοντας παράλληλα κι έναν κορμό βασικών παικτών. Ο Αλέγκρι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Ετσι, κάθε νέος παίκτης μπαίνει και κάνει τη διαφορά».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι χαρούμενος που ήρθε στην Ιταλία. Έφερε μαζί του νοοτροπία νικητή, σε ένα περιβάλλον που ήξερε να κερδίζει. Νομίζω ότι με τον Ρονάλντο μαζί της, η Γιουβέντους μπορεί φέτος να κατακτήσει το Champions League. Όταν έχεις μαζί σου τον Κριστιάνο μπαίνεις πάντα με προβάδισμα 1-0».

Για τις αναμνήσεις του από τον CR7: «Η πιο σημαντική ίσως στο ντεμπούτο μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά το ματς, όπου σκόραρα το νικητήριο γκολ στο 3-2 και εκείνος είχε σκοράρει δύο, πήρε ένα κύπελλο ως ο MVP του παιχνιδιού. Ήθελε να το δώσει σε μένα, αλλά αρνήθηκα. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη χειρονομία από ένα είδωλο, όπως εκείνος»

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή