Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο Μακέντα επιβεβαίωσε τις επαφές με Παναθηναϊκό

Φέροντας τη στάμπα του «αιώνιου ταλέντου» και έχοντας φορέσει στην επαγγελματική καριέρα του τη φανέλα εννιά ομάδων, ο Φεντερίκο Μακέντα θέλει να κάνει restart στην καριέρα του και αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό ως πρόκληση.

Ο άλλοτε στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην συμπαίκτης των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ράιαν Γκιγκς πέρασε την τελευταία διετία στη Serie B και συγκεκριμένα στη Νοβάρα, επιχειρώντας να ανεβάσει εκ νέου τις ποδοσφαιρικές μετοχές.

Ο Μακέντα, ο οποίος το 2010 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα του Don Balon με τα 100 σπουδαιότερα ταλέντα παγκοσμίως, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό, δίχως η περίπτωση του ωστόσο να θεωρείται τόσο προχωρημένη όσο την παρουσιάζουν οι Ιταλοί.

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις, ωστόσο διευκρίνισε πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να πει πολλά.

«Αυτό που μπορώ να πω αυτήν τη στιγμή, είναι πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνετε πως τώρα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, αφού δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ασφαλώς με ενδιαφέρει η προοπτική της ελληνικής ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή