Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο Μπενίτεθ κάνει… δώρο την κούπα στην Λίβερπουλ

Ήττα σοκ από τη Νιουκάστλ με 2-1 υπέστη η Σίτι, η διαφορά από τη Λίβερπουλ παρέμεινε στο -4, αλλά το βράδυ της Τετάρτης οι Κόκκινοι παίζουν με τη Λέστερ.

Οι Πολίτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στα 24 δευτερόλεπτα, όταν από… απίθανη ασίστ του Νταβίδ Σίλβα ο Αγουέρο πέτυχε το 1-0. Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα, όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ και μάλιστα τιμώρησε τον Ντε Μπρόινε με κίτρινη κάρτα όταν αγνόησε την υπόδειξή του και εκτέλεσε άμεσα το φάουλ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ο ρυθμός της Σίτι έπεσε, οι Πολίτες είχαν την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία. Μάλιστα, θα μπορούσαν να μείνουν με παίκτη λιγότερο, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ντε Μπρόινε. Στο 66’ οι «καρακάξες» βρήκαν με τον Ροντόν το δρόμο προς τα δίχτυα της Σίτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ιδανικό τελείωμα.

Η πίεση της Σίτι έγινε ασφυκτική, όμως οι γηπεδούχοι… σόκαραν ξανά τους Πολίτες. Η Νιουκάστλ κέρδισε πέναλτι από γκάφα του Φερναντίνιο και ο Ρίτσι διαμόρφωσε το 2-1.

Νιουκάστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Σερ, Λεζέν, Λασέλς, Γιέντλιν, Ρίτσι, Ατσου (87′ Κένεντι), Χέιντεν, Λόνγκσταφ, Ροντόν, Αγιόθε (90′ Μανκίγιο)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Λαπόρτ, Στόουνς, Γουόκερ, Ντανίλο (83′ Γκουντογκάν), Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε (65′ Μπ. Σίλβα), Σανέ (73′ Γκάμπριελ Ζέσους), Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή