Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Μπουφόν χάνει τη θέση βασικού στην Παρί

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να μετακομίσει στο Παρίσι μετά από 18 ολόκληρα χρόνια στο Τορίνο, στα οποία υπερασπίστηκε τα γκολπόστ της Γιουβέντους. Ο 40χρονος άσος πήγε μετά βαΐων και κλάδων στη γαλλική πρωτεύουσα, με άπαντες να θεωρούν ότι θα έχει θέση βασικού και στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει την ίδια άποψη. Σύμφωνα με δηλώσεις του RMC Sports, αυτός που έχει το pole position για να πάρει τα γάντια της Παρί, είναι ο Αλφόνς Αρεολά.

«Ναι, επέλεξα», απάντησε ο Τούχελ, όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι το Νο1 της ομάδας του στη σεζόν. «Η απόφαση δεν είναι τελική, αλλά είπα στον Αλφόνς ότι κατά τη γνώμη μου αυτός θα παίζει βασικός».

Με τον 45χρονο προπονητή να εξηγεί την απόφασή του: «Προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα πάντα για εκείνον. Και θέλει να αποδείξει πράγματα με την ομάδα. Αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να γίνεται αντιληπτή και σεβαστή. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που έχουμε έναν παίκτη με το ταλέντο του, πρέπει να ενσωματώνουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα».

localStorage.clear();


Πηγή