Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις τον Λουκάκου, είναι να του πετάξεις δέκα μπανάνες να φάει»

«Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις τον Λουκάκου, είναι να του πετάξεις δέκα μπανάνες να φάει»

Από την ημέρα που ο Ρομέλου Λουκάκου μετακόμισε από την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ, έχει γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα αποδέκτης πολλών ρατσιστικών συμπεριφορών.

Πρώρα οι οπαδοί της Κάλιαρι έκαναν ήχους μαϊμούς, την ώρα που πήγαινε να εκτελέσει πέναλτι και τώρα ήρθε το σχόλιο από έναν έμπειρο αθλητικό δημοσιογράφο, ο οποίος ναι μεν τον αποθέωσε ποδοσφαιρικά -ειδικά για τη σωματοδομή του- αλλά… φρόντισε να τον μειώσει στη συνέχεια με μια φράση που προκάλεσε σάλο στην Ιταλία.

Στην προσπάθεια του Λουτσιάνο Πασιράνι να εξηγήσει πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει κανείς τον Βέλγο επιθετικό, είπε: «Τέτοιον παίκτη (που μπορεί να τον σταματήσει) δεν έχει καμία ομάδα στην Ιταλία. Ούτε η Ίντερ, ούτε Γιουβέντους, ούτε η Μίλαν, ούτε η Ρόμα, ούτε η Λάτσιο…».

Όμως, στη συνέχεια πρόσθεσε μέσω της εκπομπής του Top Soccer 24: «Αν πας στο ένας με έναν απέναντί του, είσαι χαμένος. Για να τον σταματήσεις, πρέπει να του ρίξεις δέκα μπανάνες για να φάει».

Αμέσως μετά από αυτήν την ατάκα, ο Φάμπιο Ραβετσάνι, διευθυντής του δικτύου στο οποίο ειπώθηκε αυτή η κουβέντα, τόνισε: «Μια καθόλου άξια αναφοράς εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο σχολιαστή, ο οποίος, παρά τις δικαιολογίες που επικαλέστηκε, δεν θα συνεχίσει να είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή».

Όπως φαίνεται, μάλλον δικαιώνονται οι οπαδοί της Ίντερ, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους καλούσαν τον Λουκάκου να συνηθίσει αυτό που θα αντιμετωπίζει στην Ιταλία…

Δείτε το σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Πασιράνι:




Πηγή