Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μίλαν Τόμιτς

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρέτησαν τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, μέσω μια συγκινητικής ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος των «ερυθρόλευκων» στάθηκαν στην προσφορά του Σέρβου στον Σύλλογο, ενώ τόνισαν με νόημα πως στο συγκεκριμένο κεφάλαιο μπαίνει μια άνω τελεία, με άλλα λόγια άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (16/07) με τον Μίλαν Τόμιτς.

Μετά από δέκα χρόνια στο τεχνικό τιμ της ομάδας, ο θρυλικός αρχηγός αποχωρεί από το λιμάνι.

Οι κύριοι Αγγελόπουλοι έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Σ’ ένα μοναδικά ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αυτό του Μίλαν Τόμιτς, μπήκε άνω τελεία. Ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με έναν άνθρωπο-έμβλημα για τον σύλλογο.

Λένε πως όποιος θέλει να θυμάται τις αναμνήσεις του, θα πρέπει πρώτα να τις ζήσει και με τον Μίλαν ζήσαμε τα πάντα. Κατακτήσαμε την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα, ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, γράψαμε ολόχρυσες σελίδες στη βίβλο της ιστορίας του Συλλόγου και ο Μίλαν ήταν πάντα εκεί. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!».

localStorage.clear();


Πηγή