Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για παίκτη που «φλέρταρε» έντονα με τον Παναθηναϊκό

Είναι ένας παίκτης που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το προηγούμενο διάστημα, αλλά εκείνος συνέχισε -έστω και για λίγο- την καριέρα του στο ΝΒΑ, ενώ ο Ρικ Πιτίνο προτίμησε την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του με τον Σον Κιλπάτρικ και τον Έιντριαν Πέιν.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Νάναλι, ο οποίος έμεινε τα ξημερώματα ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς, με τους οποίους είχε υπογράψει συμβόλαιο δέκα ημερών, το οποίο και έληξε. Πριν από αυτό, σύμφωνα με το Sportando, ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ είχε πρόταση και από τον Ολυμπιακό.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

«Ο Νάναλι είχε πρόταση για διετές συμβόλαιο από την Ολίμπια Μιλάνο. Η Μπασκόνια και ο Ολυμπιακός έκαναν επίσης πρόταση στον παίκτη», αναφέρει, με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Κάρκια, να κάνει και σχετικό ποστ στο Twitter.

Πάντως ο Νάναλι, που άρχισε την ευρωπαϊκή του καριέρα στην Καβάλα και την προηγούμενη διετία έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε, ανέβασε στα social media μια σημαία της Ιταλίας. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η καριέρα του θα συνεχιστεί στη γειτονική χώρα και την Αρμάνι Μιλάνο.

localStorage.clear();


Πηγή