Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο Ουάρντα δηλώνει άγνοια για τον παροπλισμό του από τον ΠΑΟΚ

O Αμρ Ουάρντα δηλώνει άγνοια για την σιωπηρή τιμωρία του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην πατρίδα του και αναφερόμενος στη μη χρησιμοποίησή του στους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που το περασμένο Σάββατο σκόραρε με την εθνική ομάδα της χώρας του εναντίον της Σουαζιλάνδης, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, για ποιο λόγο δεν αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

«Όλα πήγαιναν καλά, αλλά τελευταία ο προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν ξέρω γιατί. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται. Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όποτε μου ζητηθεί να παίξω, θα το κάνω. Θα προσπαθήσω να παίξω ξανά με τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχω συμβόλαιο και δεν παραπονιέμαι, δουλεύω σκληρά», υποστήριξε ο Ουάρντα, που δηλώνει άγνοια για τον παραγκωνισμό του και υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει μέσα από τις προπονήσεις να επανέλθει στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή