Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Παναθηναϊκός απαντά στην ΑΕΚ: «Οι δικές μας παρεμβάσεις είναι πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες»

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία στρέφει τα «πυρά» της προς την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, σε δική της επίσημη τοποθέτηση νωρίτερα στην ημέρα, είχε κάνει λόγο για «παρεμβάσεις» πάνω στην απόφαση για εκ νέου ορισμού του αγώνα της με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Επίσης, ενημέρωσε ότι θα ασκήσει έφεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη θέση της Ένωσης δεν υπήρχε κάποια αναφορά σε όνομα ομάδας, ή παράγοντα, παρά μόνο στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι», αναφέρουν πως οι δικές τους παρεμβάσεις είναι πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες, εν αντιθέσει με άλλους -που επίσης δεν κατονομάζονται- οι οποίοι κινούνται «…στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Οι παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού υπήρξαν πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι προβαίνουν σε μοχλεύσεις στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές. Ευτυχώς στην Ελλάδα η ιστορία και η δράση καθενός μας είναι γνωστή σε όλους».


Πηγή