Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο ΠΑΟΚ σε ένα κλειστό κλαμπ από το οποίο βγήκε η Ντόρτμουντ

Την Μπορούσια Ντόρμουντ την έπιασε… Φορτούνα χθες στο Ντίσελντορφ, χάνοντας με 2-1 από την τοπική ομάδα και βγήκε από ένα κλειστό κλαμπ στην Ευρώπη, στο οποίο παραμένει ο ΠΑΟΚ. Αφορά τις αήττητες ομάδες στα πρωταθλήματα των 15 πρώτων χωρών στην κατάταξη της UEFA.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι στο ίδιο… γκρουπ με Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Παρί και Σάλτσμπουργκ, οι οποίες συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στις Λίγκες των χωρών τους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η τελευταία ομάδα που βγήκε από αυτήν τη λίστα ήταν η πρώην ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, η οποία χθες ηττήθηκε από την αδύναμη Φορτούνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκεί δεν βρίσκεται ούτε η Γιουνγκ Μπόις, που κάνει… πλάκα στην ελβετική Super League, έχοντας 19 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Βασιλεία, ωστόσο στα στατιστικά της έχει μια ήττα, από τη Λουκέρνη εντός έδρας (2-3).

Αήττητη δεν είναι ούτε η πρωτοπόρος στην Ουκρανία Σαχτάρ Ντόνετσκ, που έχει διαφορ΄7 βαθμών από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, Ντιναμό Κιέβου, ούτε η Γκενκ στο Βέλγιο, που επίσης έχει 7 βαθμούς διαφορά από την Μπριζ, ούτε Αϊντχόφεν και Άγιαξ στην Ολλανδία, που πηγαίνουν με… σπασμένα φρένα στην Ολλανδία (η πρωταθλήτρια κέρδισε τον Αίαντα και έχασε από τη Φέγενορντ).

Μόνο οι Γιουβέντους με ρεκόρ 15-1-0, Παρί Σεν Ζερμέν με επίδοση 14-2-0, Λίβερπουλ με 14-3-0 και Σάλτσμπουργκ με 15-3-0 έχουν κρατήσει το αήττητο στα πρωταθλήματα των 15 πρώτων χωρών της UEFA, όπως φυσικά και ο ΠΑΟΚ στην ελληνική Super League με 13-1-0.

localStorage.clear();


Πηγή