Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

«Ο Ποντένσε ενημέρωσε την Σπόρτινγκ πως θέλει εξωτερικό και θα παίξει αλλού»

Συνεχείς είναι οι πληροφορίες για τον Ντάνιελ Ποντένσε που όπως όλα δείχνουν πιάνει… λιμάνι. Τι τονίζεται για την συνάντηση που είχε με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Μεταξύ άλλων ρεπορτάζ του πορτογαλικού δικτύου Tvi24 τονίζει για τον Ποντένσε πως είχε συνάντηση με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Σε αυτήν την επαφή τους μετέφερε ότι «δεν επιζητά να συνεχίσει στην Σπόρτινγκ και πως θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Ακόμα τόνισε προς τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ πως θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του». Στο ίδιο ρεπορτάζ έπαιξε πολύ δυνατά ο Ολυμπιακός ως ένας επόμενος πολύ πιθανός προορισμός του νεαρού εξτρέμ αλλά και η Ρόμα, όπως επίσης και ο ρόλος του ατζέντη του Μέντες.

Τονίζεται δε πως εφόσον ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ – αλλά μετά τα όσα έγιναν έκανε τις απαιτούμενες διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος – μπορεί να γίνει μία συμφωνία να πάρει η Σπόρτινγκ ένα ποσό 2 – 2,5 εκατ. ευρώ για να μην κυνηγήσει άλλο την υπόθεση. Στην παρούσα φάση πάντως όλα εξακολουθούν να δείχνουν πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πιάνει Λιμάνι… Πρέπει για άλλη μία φορά να σημειώσουμε πως όλες αυτές οι ανατροπές και διαρκείς εναλλαγές και αλλαγές δεδομένων οφείλονται στα διοικητικά θέματα της ομάδας της Λισσαβώνας και τις διαφοροποιήσεις της στα πιο υψηλά της… κλιμάκια σε διοικητικό επίπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή