Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας θα ανοίξει τις εξέδρες του γηπέδου

Μεγάλη έκπληξη και αίσθηση προκάλεσε στην Ισπανία η ανακοίνωση της Λας Πάλμας, ότι θα ανοίξει κανονικά τις εξέδρες του γηπέδου της με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος β΄ κατηγορίας.

Η ομάδα από τα Κανάρια πρόκειται να υποδεχθεί την Τζιρόνα στις 13 Ιουνίου και, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, οι φίλοι της Λας Πάλμας μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά την αναμέτρηση, που θα είναι στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν συνεννόησης με την ισπανική κυβέρνηση, τις τοπικές αρχές και τη La Liga και με δεδομένο ότι -αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο- τα Κανάρια θα μπουν από την προσεχή Δευτέρα (8/6) στην 3η φάση αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι, με βάση όσα αναφέρει το πρωτόκολλο για την Φάση 3, προβλέπεται η δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων μέχρι το 30% της χωρητικότητας ενός σταδίου.

Το γήπεδο της Λας Πάλμας έχει 33.000 θέσεις, όπερ σημαίνει ότι θα επιτραπεί η είσοδος σε 10.000 φιλάθλους, όσοι περίπου είναι και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.


Πηγή