Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Ο Ραϊόλα μίλησε ξανά για Πογκμπά στη Γιουβέντους»

Το σενάριο επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους δεν είναι ούτε καινούριο, ούτε κάτι που δεν πρόκειται να απασχολήσει ξανά τα ιταλικά και βρετανικά ΜΜΕ στο μέλλον. Άλλωστε, ο Γάλλος μέσος δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στο Μάντσεστερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της χώρας του το καλοκαίρι που πέρασε, έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ,  το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετέτρεψε σε έναν μονόλογο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Πογκμπά μετέβη στο Παρίσι, για να παραβρεθεί σε εκδήλωση της εταιρείας ένδυσης που τον σπονσοράρει, στην οποία συνάντησε τον Πάουλο Ντιμπάλα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους κάλεσε τον καλό του φίλο να «επιστρέψει σπίτι του», δηλαδή στον σύλλογο του Πιεμόντε, ενώ ο Μίνο Ραϊόλα βρήκε ακόμη μια ευκαιρία για να μιλήσει με τους «μπιανκονέρι» για το θέμα.

Το σίγουρο είναι πως ο Πογκμπά αναθεματίζει αυτό το διάστημα στο Μάντσεστερ, με τον Μουρίνιο να παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα. Πάντως, ο ίδιος δεν έχει κρύψει το δέσιμο με τη Γιούβε και τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας και μια επιστροφή στο Τορίνο θα φάνταζε ιδανική εξέλιξη για εκείνον.

localStorage.clear();


Πηγή