Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ο Ρονάλντο έπαιξε μπάλα με… ερασιτέχνες και έκανε πρόβλεψη για τη «Χρυσή Μπάλα» [βίντεο]

Μια ομάδα ποδοσφαίρου της «Sunday League» της Αγγλίας, έβγαλε από… το μανίκι της τον απόλυτο άσο, τον θρυλικό επιθετικό, Ρονάλντο, το «φαινόμενο».

Ο Βραζιλιάνος στράικερ, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ως ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε ποτέ, έδεσε τα παπούτσια του και εμφανίστηκε για την Phoenix FC, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της 8ης κατηγορίας στο Έσεξ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα ενισχύθηκε με τον 47χρονο παλαίμαχο παίκτη, ο οποίος μπήκε ως «σούπερ αλλαγή» με την ομάδα του να χάνει με 4-0.

Ο δύο φορές νικητής του Μουντιάλ (1994, 2022) κρέμασε τα παπούτσια του πριν από 13 χρόνια, αλλά τα ξαναφόρεσε για να αγωνιστεί για «μία από τις χειρότερες ομάδες της Αγγλίας», αφού κέρδισαν έναν διαγωνισμό στα social media.

Η πρόβλεψη του Ρονάλντο για τη «Χρυσή Μπάλα»

Θεωρείται σχεδόν… βέβαιο πως το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρονάλντο, μιλώντας στη «Daily Mail», εξέφρασε τη πεποίθησή πως ο Γάλλος, εάν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, θα κατακτήσει επιτέλους το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος θρύλος:

«Είχα δει μερικά ματς στο Μπερναμπέου και αδημονούσα να δω τον Μπέλιγχαμ. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, λατρεύω να τον βλέπω να παίζει.

Όσον αφορά στον Εμπαπέ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γίνει επίσημο για να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, ωστόσο όλοι είναι ενθουσιασμένοι στην Μαδρίτη για τον Κιλιάν.

Νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο αν ενταχθεί στην Ρεάλ. Νομίζω πως θα πάρει επιτέλους τη Χρυσή Μπάλα αν πάει στην Ρεάλ.

Ελπίζω να δούμε πολλούς καλούς παίκτες μαζεμένους σε αυτή την ομάδα. Εάν καταλήξουν όλοι στην Ρεάλ (Μπέλιγχαμ, Εμπαπέ, Χάαλαντ) θα μου θυμήσει τους Γκαλάκτικος της δικής μου εποχής αν και νομίζω πως ο Χάαλαντ είναι ευτυχισμένος στην Σίτι αυτή τη στιγμή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή