Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ο Ταρίμπο Γουέστ, η μαφία και η πραγματική ηλικία

Ο Ταρίμπο Γουέστ, η μαφία και η πραγματική ηλικία

Με την ιδιαίτερη κόμμωση του και το στυλ παιχνιδιού του ο Ταρίμπο Γουέστ ξεχώριζε στην Ιντερ, αλλά στη συνέχεια της καριέρας του θα ξεχώριζε και για άλλους λόγους.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο, το Φαινόμενο από τη Βραζιλία, είχε διηγηθεί κάποτε ότι στην ηλικία των 15 ετών με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της χώρας του είχε αντιμετωπίσει την Ελπίδων της Νιγηρίας, στην οποία έπαιζε και ο 20χρονος Γουέστ. Όταν κάποια χρόνια μετά ο Βραζιλιάνος πήγε στην Ιντερ στην οποία ήταν και ο Νιγηριανός, ως εκ θαύματος είχαν την ίδια ηλικία…

Ο Ρονάλντο δεν έλεγε ψέματα για τα… ψέματα του Γουέστ και αυτό θα αποδεικνυόταν στη συνέχεια και αφού πρώτα είχε ένα ατυχές πέρασμα από τη Μίλαν, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού, κατηγορώντας τελικά τη… μαφία γι’ αυτό, υποστηρίζοντας ότι για κάποιο λόγο που κανείς δεν κατάλαβε τον είχε βάλει στόχο.

Όπως και να έχει, η καριέρα του Νιγηριανού συνεχίστηκε εκτός Ιταλίας και κατέληξε στη Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα, όπου αποκαλύφθηκαν τα πάντα. «Μας είπε ότι ήταν 28 όταν ήρθε σε εμάς. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν 40, αλλά έπαιζε καλά, οπότε δεν μετανιώνω που τον είχαμε στην ομάδα», είχε δηλώσει ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, δικαιώνοντας τον Ρονάλντο για τις… υποψίες του πολλά χρόνια πριν.


Πηγή