Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Πάουλα Μπαντόσα: Γιατί έριξα το… άγριο βλέμμα στον πατέρα του Τσιτσιπά -Στην Ύδρα κάνει διακοπές το ζευγάρι

Σε ένα live blog με ερωτήσεις του κοινού, η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησαν σε όσες απορίες είχαν οι φαν τους.

Ένας εξ αυτών ρώτησε την Μπαντόσα για το… δολοφονικό βλέμμα στον πατέρα του Στέφανου, Απόστολο Τσιτσιπά, κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Wimbledon.

Η Ισπανίδα τόνισε πως δεν υπήρχε τίποτε το κακό και απλά αυτό είναι το βλέμμα της όταν είναι… χαμένη στις σκέψεις της. Τόνισε, μάλιστα, πως αγαπάει τον πατέρα του Στέφανου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πρώτα απ’ όλα, αγαπώ τον πατέρα του, αγαπώ τον ”Απο”. Μόλις είχε ξεκινήσει ο αγώνας, ήταν ο τρίτος πόντος νομίζω και απλά σκεφτόμουν τα δικά μου εκείνη τη στιγμή και κοίταξα προς τα εκεί. Και μετά από 5 λεπτά είχε γίνει viral, ότι έριξα λοξή ματιά στον μπαμπά σου, ενώ απλά ήταν το βλέμμα μου όταν σκέφτομαι» ανέφερε η Μπαντόσα, η οποία διαβεβαίωσε πως η σχέση της με όλη την οικογένεια είναι εξαιρετική.

Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, καθώς εθεάθησαν σε σκάφος στο νησί της Υδρας. Αμφότεροι θα επιστρέψουν την άλλη εβδομάδα σε προπονήσεις, καθώς σε δύο εβδομάδες ξεκινά το Τουρ στην Αμερική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή